Liity jäseneksi

Sugrin jäsenenä pääset osallistumaan mukaan kaikenlaiseen hauskaan. Vietämme yhdessä aikaa esimerkiksi pelejä pelaten, sukukielillä keskustellen ja saunoen. Järjestämmepä myös melko innokkaasti reissuja kielikonferensseihin ja sukukansojemme pariin, ja jäsenenämme olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista suunnitelmista. Tarjolla on kolme eri vaihtoehtoa

Vuosijäsenyyden saat itsellesi viidellä eurolla (5 €).

Kaksikymppiä (20 €) panostamalla saat nauttia jäsenetuuksistamme peräti seitsemän vuotta!

Kannatusjäsenyys 30 € . Kannatusjäsenellä ei ole puhe- tai äänioikeutta Sugri ry:n kokouksissa, mutta hän saa osallistua Sugri ry:n tapahtumiin ja vuosijuhlille muiden jäsenten tapaan jäsenhintaan. Mikäli yhteisö tai yritys ostaa kannatusjäsenyyden, yhdellä sen edustajalla on oikeus osallistua Sugri ry:n tapahtumiin ja vuosijuhlille jäsenhintaan. Kannatusjäsenyys on määräaikainen, ja se kestää yhden kalenterivuoden.

 

Maksaa voit Sugri ry:n tilille FI72 4713 0010 0712 15, laita viitteeksi 13068. Uusien jäsenien tulee myös täyttää jäsentietolomake, jonka saa hallituslaiselta. Jäseneksi voi liittyä myös vetämällä ketä tahansa hallituslaista hihasta vaikkapa luennon jälkeen tai bileissä. Voit myös milloin tahansa laittaa viestiä järjestön sosiaalisten medioiden kautta tai sähköpostitse.