Liity jäseneksi

Sugri ry:n jäsenenä sinulla on puhe- ja äänioikeus Sugrin kokouksissa ja pääset osallistumaan monenlaisiin tapahtumiin lukuvuoden aikana! Vietämme yhdessä aikaa esimerkiksi pelejä pelaten ja sukukieliä harjoitellen. Järjestämmepä myös melko innokkaasti reissuja kielikonferensseihin ja sukukansojemme pariin, ja jäsenenämme olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista suunnitelmista.

Sugrilla on tarjolla on kolme eri jäsenyysmuotoa:

  • Vuosijäsenyys: 5 euroa
  • Seitsemän vuoden jäsenyys: 20 euroa
  • Kannatusjäsenyys: 30 euroa

Kannatusjäsenellä ei ole puhe- tai äänioikeutta Sugri ry:n kokouksissa, mutta hän saa osallistua Sugri ry:n tapahtumiin ja vuosijuhlille muiden jäsenten tapaan jäsenhintaan. Mikäli yhteisö tai yritys ostaa kannatusjäsenyyden, yhdellä sen edustajalla on oikeus osallistua Sugri ry:n tapahtumiin ja vuosijuhlille jäsenhintaan. Kannatusjäsenyys on määräaikainen, ja se kestää yhden kalenterivuoden.

Näin liityt jäseneksi:

  1. Maksa jäsenmaksu.
  2. Täytä ja tuo/lähetä hallitukselle joko paperinen tai pdf-muotoinen jäsentietolomake.

Jäsenmaksun maksaminen

  • Maksun vastaanottaja: Sugri ry
  • Tili: FI72 4713 0010 0712 15
  • Summa: haluamasi jäsenyyden hinta
  • Viite: 13068

Jäsentietolomakkeen täyttäminen

Täytetyn jäsentietolomakkeen voi palauttaa hallitukselle joko paperisena tai pdf-muodossa. Paperisen jäsentietolomakkeen voit saada esimerkiksi Sugrin tapahtumista tai voit tulostaa sen itse tästä. Voit tuoda paperisen lomakkeen hallituslaiselle esimerkiksi luennolle tai johonkin Sugrin tapahtumaan.

Pdf-muotoisen lomakkeen täyttäminen tapahtuu seuraavasti:

  1. Lataa pdf-tiedosto itsellesi tästä.
  2. Avaa tiedosto Adobe Acrobat -ohjelmassa.
  3. Klikkaa allekirjoita dokumentti -painiketta (ks. kuva 1).
  4. Klikkaa lomakkeen viivoja (ks. kuva 2) ja täytä tietosi. Lisää lopuksi allekirjoitusriville esimerkiksi skannattu allekirjoituksesi.
  5. Lähetä täytetty pdf-tiedosto Sugrin hallitukselle: sugri-hallitus@lists.utu.fi
Kuva 1. Allekirjoita dokumentti -painike merkitty kuvaan punaisella.

Kuva 2. Klikkaa haluamaasi riviä ja täytä tietosi. Fonttia voi tarvittaessa pienentää ja suurentaa kirjoituslaatikon yllä näkyvistä A-kirjaimista.